Oprez: Izvođenje JavaScript onemogućeno je u vašem pregledniku ili za ovu web stranicu. Možda nećete moći odgovoriti na sva pitanja u ovom upitniku. Provjerite parametre vašeg preglednika.

Prijavni obrazac za sudjelovanje u istraživanju u sklopu projekta „Tematska mreža: cjeloživotno obrazovanje dostupno svima“

 

Hvala Vam što ste se odazvali našem pozivu za sudjelovanje u istraživanju!

U nastavku Vas molimo za nekoliko osnovnih podataka kako bismo Vas mogli kontaktirati. Upisivanjem podataka pristajete na korištenje tih podataka u znanstveno-istraživačke svrhe.

Istraživački tim Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu

Mjesto u kojem ste studirali:
Koje godine ste prestali studirati?
Trenutno mjesto boravka:
Ime:
Prezime:
Kontakt - broj mobitela:
Kontakt - e-mail:
PRIVOLA ZA PRIKUPLJANJE KONTAKT PODATAKA
Slanjem ovog obrasca potvrđujete da ste upoznati s pravom da u svakom trenutku od Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu kao voditelja obrade možete zatražiti pristup svojim osobnim podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje njihove obrade kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu te pravo na prenosivost podataka. Također potvrđujete da ste upoznati s pravom da u svakom trenutku možete povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.
Prikupljanje Vaših kontakt podataka služi isključivo u svrhu ostvarivanja kontakta s Vama i dogovor oko provedbe intervjua. S Vašim kontakt podacima postupat ćemo sa strogom povjerljivošću i u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i nacionalnim zakonima o zaštiti podataka. Pristup Vašim podacima za kontakt imat će isključivo istraživači/ce koji su dio istraživačkog tima. Vaši kontakt podaci čuvat će se lokalno na enkriptiranoj datoteci i neće ni na koji način biti povezani s ostalim prikupljenim podacima, odnosno transkriptima intervjua. U slučaju provedbe intervjua  uživo, Vaši kontakt podaci će po završetku intervjua biti izbrisani. U situaciji provedbe intervjua putem aplikacije za video komunikaciju, Vaši kontakt podaci čuvat će se do dva tjedna nakon provedbe intervjua, odnosno do slanja poklon-bona poštom. Ukoliko ne budete sudjelovali u istraživanju, Vaši kontakt podaci bit će izbrisani najkasnije do veljače 2022. godine. Tijekom provedbe istraživanja imate pravo tražiti pristup, ispravak i brisanje bilo kojeg podatka koji ste nam pružili tijekom istraživanja. Navedena prava ostvaruju se podnošenjem zahtjeva na e-mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu: darinka@idi.hr. Također imate pravo podnijeti žalbu nacionalnom nadzornom tijelu, Agenciji za zaštitu osobnih podataka.
Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati slanjem poruke na e-mail adresu idiz@idi.hr.